Student skriver på laptop med kaffe på bord

Ny hjemmeside!

Vi er nå i en ny bankallianse - og i den forbindelse blir det ny hjemmeside. Vi håper du finner det du leter etter - ellers kan du bruke søkefeltet. Har du fortsatt problemer så ta kontakt med oss. Vi er veldig fornøyd med vår hjemmeside - og håper du synes det samme. Velkommen skal du være. 

Det er noen ting vi ikke kan formidle før mandag 25. oktober, derfor er noen menyvalg begrenset frem til den tid. Lurer du på noe eller har spørsmål om hvor du finner ting på den nye hjemmesiden, er det viktig at du kontakter vårt kundesenter for hjelp.

Men allerede i dag, den 20. oktober, har du fått tilgang til vår nye nettbank. Det ser litt annerledes ut, men måten du betaler på, overfører, sjekker bevegelser m.m., er ganske likt som før. Noe som er helt nytt er forbruksoversikten, husk å se på den for å se om forbruket ditt er som forventet.

Har du spørsmål til nettbanken sender du oss en mail her. 

Hva annet blir nytt?

Alle våre kunder får nå nye kort med helt nytt design. Vi gjør også små endringer på både mobilbanken og nettbanken, du beholder de viktigste funksjonene du har pleid å bruke.