Nå tilbyr vi Smålån

Sparebanken DIN har inngått samarbeid med Eika Kredittbank og tilbyr nå vårt nye produkt LOKALBANK Smålån. Her kan du refinansiere kredittkort og andre forbrukslån samlet i ett lån, så du kan få bedre oversikt.

Samle lånene dine og spar penger

Det er fort gjort å miste oversikten hvis du har flere smålån med ulike forfallsdatoer. Slike lån har gjerne så høy rente at selv en liten forglemmelse kan bli kostbar.

Kanskje er du i en lignende situasjon? Hvis dine lånekostnader har blitt uhåndterlig eller uoversiktlig, skal du vite at du alltid kan komme til oss. Sammen finner vi løsningen på dine utfordringer: Hos oss kan du få samlet smålånene dine i ett enkelt lån. 

Derfor sparer du på å refinansiere forbrukslån:

  • Få bedre oversikt. Med all gjeld samlet hos oss har du: én dato, én sum og én bank å forholde deg til. Det gjør det enklere å planlegge hverdagen og ha kontroll på økonomien.
  • Spar penger. Ikke bare får du én rente å forholde deg til, den er også en av markedets laveste. Lavere terminkostnader og gebyrer gjør også at de månedlige utgiftene synker. Da står du friere til å velge hvor raskt du vil betale ned lånet.

Med innføringen av Gjeldsregisteret er det nå enkelt å få oversikt både over kredittrammene og din totale gjeld som stammer fra forbrukslån og kredittkort. Begge deler har betydning for fremtidige låneopptak og vurderes av bankene når du søker om ulike typer lån, f. eks boliglån. 

For eksempler på pris se LOKALBANK Smålån sine hjemmesider.

Lurer du på noe rundt refinansiering?

Ta kontakt med oss, så får du snakke med en av våre rådgivere som kan hjelpe deg med den løsningen som passer best for deg.

Kontakt oss