Tett samarbeid kommer kundene til gode


2. mai var det offisiell åpning av Lokalmeglere & Partners nye kontorer i Bø sentrum. Etter en prosess som starte for et drøyt år siden har meglerfirmaet flyttet inn i samme lokaler som Sparebanken DIN. Selv om meglerhuset og banken har samarbeidet i mange år mener begge at denne utviklingen vil komme kundene til gode og skape nye muligheter for utvikling. 

Tilby et bredt spekter 

Berit Seltveit er megler og daglig leder hos Lokalmegleren & Partners i Bø. Hun peker på synergieffekten som kundene vil oppleve.

– Selv om vi har samarbeidet i mange år allerede så er det enklere for både oss og kundene å være under samme tak. Vi sitter ikke sammen med banken, men har våre kontorer rett over gangen. Som meglerhus og bank utfyller vi mange av tjenestene kundene er i behov av. Kunder som ønsker rådgiving eller banktjenester som finansieringsbevis kan enkelt komme inn til oss for å få et komplett tilbud. Gjennom vårt samarbeid gjennom flere år og med fokus på lokalområdet har vi opparbeidet oss kompetanse som kommer alle kundene til gode, forteller Berit. 

Viktig markering

Som seg hør og bør når noe skal markeres skikkelig var det også i dette tilfellet invitert prominente gjester. Ordfører i Bø, Siri Blichfeldt Dyrland, stilte opp for å klippe snoren foran inngangen til Sparebanken DIN og Lokalmegleren & Partners til spontan applaus fra de ansatte og folk som hadde møtt opp for å få med seg begivenheten. Banksjef Ben Roger Elvenes er også glad for et dette endelig ble en realitet.

– Dette er noe vi har jobbet med en god stund så det er veldig gledelig at det endelig er på plass. Vårt felles fokus er kundene og deres behov og ønsker. Samtidig er dette en glimrende mulighet til å bygge videre på vår felles kompetanse og ikke minst skape et skikkelig miljø der vi utfyller hverandre og utnytter ressursene på tvers. At vi blir et finanshus her i sentrum av Bø, smiler banksjefen før han inviterer til å dele kaken som symboliserer samarbeidet mellom Sparebanken DIN og Lokalmegleren & Partners.