En verdens nyhet fra Midt- og Vest-Telemark


Sparebanken DIN lanserer Digital safe. Her kan du samle alle dine viktigste dokumenter på ett og samme sted. Enkelt og trygt!

Digital safe er trygt og sikkert med BankID, hvor du kan samle alt av dine viktigste dokumenter relatert til bolig, arv, kontrakter og verdier. En bank safe i lomma som også ivaretar dag til dag behovet for å ta bilder, skanne kvitteringer eller laste opp noe der og da. Dette er funksjoner som folk flest kjenner igjen fra andre apper, men nå får du alt samlet på ett sted, sikret med BankID og trygt levert av Sparebanken DIN.

- Funksjonaliteten og brukervennligheten i appen oppfylte alle de krav vi så etter, når vi startet jakten på en slik løsning tilbake i november 2021, forteller initiativtaker Jan Thomas Moen. Vi så også et behov blant bankens kunder om en plass å samle alt av viktig informasjon. Litt som gamle bankboksen i ny drakt. Personvern og ivaretakelse av data var prioritet nummer en, trygghet for kunder og banken som avsender av tjenesten, avslutter Jan Thomas Moen. 

Første bank som lanserer Digital safe.

- Vi har over generasjoner levert låne- og spareprodukter i våre markedsområder, men banker anno 2023 må kunne tilpasse seg og innovere for å imøtekomme kundenes ønsker og behov om flere relevante tjenester. Digital safe blir således et viktig produkt i vårt produkt- og tjenestesortiment. Og veldig moro at vi som en Lokalbank i Telemark kan lansere en slik tjeneste og være først ute, sier en stolt administrerende banksjef Ben Roger Elvenes i Sparebanken DIN. Vi har tatt i bruk Digital safe internt, og våre kunder vil få tilgang til tjenesten fra og med mandag 17. april 2023.

Dele innholdet med dine nærmeste


Applikasjonen har også to essensielle fordeler til, du kan enkelt dele utvalgt innhold i appen med ektefelle eller partner under funksjonen sammen. Og du kan med funksjonen fremtiden registrere familiemedlemmer som vil få tilgang til viktig innhold i appen, om en skulle falle fra.
Applikasjonen benytter maskinlæring og OCR skanning for å gjøre brukeropplevelsen så enkel som mulig. Alt du har lastet opp blir svært enkelt å finne igjen, med den unike søkefunksjonen.
Dokumenter til tjenesten kan også lastes opp med tilgang fra datamaskin.

Teknologien og funksjonaliteten bak Digital safe fra Sparebanken DIN, står det norske selskapet
Jotta AS. De har gjennom sitt eierskap i Tokeep kunne skreddersy Digital safe for Sparebanken DIN.  

Les pressemelding i PDF


Jan Thomas Moen (DIN kompanjong) bankens datterselskap & Ben Roger Elvenes, Adm. Banksjef i Sparebanken DIN