Boliglån

Et boliglån du kan leve godt med.

Lån til bolig

Vi hjelper deg med å oppfylle boligdrømmen. Et boliglån du kan leve godt med både i dag og i fremtiden. 

Som lånekunde i Sparebanken DIN kan vi tilby:

  • God rådgivning fra start til mål
  • Skreddersydde løsninger tilpasset deg og dine behov
  • Du kan kontakte din rådgiver direkte ved spørsmål eller behov
  • Raske svar - vi har korte beslutningsveier og sørger for at du får svar innen kort tid


Søk om boliglån i dag, og gjerne digitalt om du vil. 

Søk boliglån i Sparebanken DIN her

 

Kontakt en av våre rådgivere om boliglån

 

Samtykke


I forbindelse med søknad om finansiering i Sparebanken DIN trenger vi vi informasjon om dine økonomiske forhold enten du skal være låntaker, medlåntaker eller realkausjonist. Denne informasjon innhentes via Altinn:

Samtykke til innhenting av skatt- og inntektsdokumentasjon

 

Lurer du på hva slags boliglån du kan få? Ta kontakt med oss, så hjelper en av våre erfarne rådgivere deg helt frem til mål.

Første bolig?
Er du mellom 18 og 34 år, og skal kjøpe din første bolig. Ja da kan du få et av verdens beste lån hos oss. Du får det som kalles førstehjemslån, og det gir deg en veldig god start, når du skal etablere deg med egen bolig. 
Ta kontakt med oss, så skal en av våre erfarne rådgivere hjelpe deg, på veien mot målet.

Boliglån for alle
Vi hjelper deg med pengene til å skaffe drømmeboligen. Et vanlig boliglån har i gjennomsnitt 25 års nedbetalingstid, det vil si antall år som det tar å betale oss tilbake pengene du låner. I disse årene tar vi pant i boligen din, det betyr at vi har boligen som sikkerhet for pengene vi låner ut til deg.

Husk det er god investering å eie egen bolig. Du betaler tross alt ned på ditt eget, i motsetning til å skulle leie bolig.

Byggelån
Er du så heldig å kunne bygge din egen bolig, ja da kan du få hjelp underveis av oss. En av våre erfarne rådgivere hjelper deg med det økonomiske underveis i byggeprosessen. Ta kontakt.

Flexilån
Velg selv hvor mye du vil betale. Vi tar huset i sikkerhet, og du kan ta ut penger når du måtte føle for det, og betale tilbake når det passer deg. Men husk, gjelder kun innenfor 60% av verdien på huset. Lurer du på om du kan få et slikt lån? Ta kontakt med en av våre erfarne rådgivere, så får du svar.

Sjekk hva et boliglån koster deg

Se hvor mye du må betale hver måned, hele totalbeløpet og hvor mye du trenger i egenkapital for å bo i det huset du ønsker deg.

Grønt boliglån

Har du en energieffektiv bolig eller ønsker å kjøpe? Da har vi et grønt lån til deg som gir deg enda bedre rente. 

Kontakt oss 

Vi ønsker å hjelpe deg. Våre erfarne rådgivere kjenner ditt lokalmiljø og kan gi deg gode økonomiske råd, tilpasset din livssituasjon.

Send oss en mail