Frister og åpningstider for jul og nyttår

Lurer du på når siste frister for betaling og overføringer er i jula? Våre åpningstider? Hva du må huske på før nyttår?

Åpningstider

For åpningstider til vårt kundesenter på telefon, se faktaboks. Alle avdelinger er stengt for drop-in. Gjør avtaler på forhånd for å komme inn i banken. 

Frister for betalinger og overføringer

For betalinger som skal være fremme før julaften må betalingen være gjort innen kl 14 den 23. desember. Da har mottaker det på konto på ettermiddagen lille julaften.

Betalinger som må være hos mottaker før nyttår må gjøres før kl 14 den 31. desember. Vær gjerne ute i god tid før denne fristen hvis det er viktig at pengene er hos mottaker i 2021.

Første virkedag etter nyttårsaften er mandag 3. januar. 

BSU

For overføringer til BSU gjelder samme frister som over.
For bytte av BSU fra annen bank må dette gjøres før 17. desember for å rekke å få alle opplysninger over. Vi kan ikke garantere at overføringer etter dette vil være på plass. 

Les mer om BSU her. 

Kontanter

Har du fått kontanter i julegave og ønsker å sette de på konto før nyttår? Vi har døgnåpne innskuddsautomater i Bø, Seljord og Åmot. Her kommer du inn utenfor åpningstid med ditt bankkort. Bruk kortet til å sette inn på den tilhørende konto og overfør mellom konti i nett- eller mobilbanken, eller velg konto manuelt ved innskudd. Du kan kun sette inn kontanter på konti i Sparebanken DIN. 

Andre innskudd

Har du mottatt bankremisse, sjekk eller Giro Utbetaling i julegave? Slike verdipapir må heves personlig i bank. Sjekk våre åpningstider for når du kan komme innom for innløsing av midlene.

Smittevern i banken

Vi følger anbefalinger og påbud fra myndighetene angående smittevern og forsvarlig drift av virksomheten. Avdelingene er derfor stengt for drop-in. Trenger du å møte fysisk på et av våre kontorer må du avtale møte i forkant. Tiltakene gjør også at deler av banken er på hjemmekontor. Vi har nok ansatte på jobb til å ta seg av kunderelaterte oppgaver som krever oppmøte, men avtal et tidspunkt for møte, det gjør det enklere for oss å planlegge dagene. Noe kø må forventes på dager med kort åpningstid, forhold dere til beskjeder og oppslag på hver enkelt avdeling. Takk for forståelse og hjelp til å komme gjennom høytiden med restriksjonene som gjelder. 

 

Sparebanken DIN ønsker deg og dine
en god jul og et godt nytt år!

Utfordringer med BankID

BankID Norge opplever for tiden jevnlige problemer med bruk av BankID etter oppdatering av tjenesten. Vi i banken har ikke tilgang til å supportere på denne type problem i vårt system.

  • Prøv gjerne tidlig eller sent på dagen
  • Prøv flere ganger
  • Bruk BankID på mobil hvis du har