Nyhet: BankID-app


Gjør som 1,5 millioner andre nordmenn - last ned BankID appen nå.


Hva er BankID-app?

BankID-app er en digital innlogging og signering gjennom en app på telefonen din - en digital versjon av kodebrikken.

BankID har lansert en app som gjør innlogging med BankID enda enklere og tryggere. Med appen kan du identifisere deg via BankID med mobilen. Selv om du tar i bruk appen, kan du fortsatt bruke BankID med kodebrikken hvis du vil.

BankID på mobil - fases ut til høsten:

BankID på mobil fases nemlig ut fra høsten av til fordel for BankID-app. Utfasingen skjer for å gi brukerne en enda enklere BankID-hverdag. Last derfor ned BankID-appen allerede nå, så er du klar for en bedre og mer fremtidsrettet brukeropplevelse. BankID-appen ble lansert i 2020 - så opptil 1,5 millioner nordmenn har allerede tatt løsningen i bruk. Utfasingen er at man stopper for nye BankID på mobil-aktiveringer. Dette skjer fra september av. Dersom du mister mobilen, bytter abonnement eller får nytt SIM-kort etter at det er stoppet for nye aktiveringer, vil du ikke kunne aktivere BankID på nytt. Da må du velge app eller kodebrikke som alternativ. 

Med BankID-app får du:

  • Raskere innlogging
  • Økt sikkerhet mot svindel
  • Brukervennlig løsning

BankID-app er ekstra trygt fordi telefonen er beskyttet med en kode og fordi du alltid mottar varsel på mobilen som du må godkjenne. Ikke minst har du stort sett alltid telefonen i nærheten.

Last ned BankID-appen:

Følg lenkene under, for å finne riktig app i App Store og Play Store.

For iPhone - App Store For Android - Play Store

Les mer om BankID og aktivering av appen her

Fordeler med BankID-appen

  • Raskere innlogging med BankID
  • Økt sikkerhet
  • Brukervennlig løsning

Bruker du BankID på mobil?

BankID på mobil fases ut fra 1. september 2022. Du kan etter dette ikke lenger aktivere tjenesten på nytt.Har du aktivert BankID på mobil før dette, vil den fungere en stund fremover. Vi anbefaler at du laster ned og aktiverer BankID-app allerede nå.