Frister og åpningstider for jul og nyttår

Lurer du på når siste frister for betaling og overføringer er i jula? Våre åpningstider? Hva du må huske på før nyttår?

Åpningstider

For åpningstider til vårt kundesenter på telefon, se faktaboks. Gjør gjerne avtaler på forhånd så vet du at vi setter av nok tid til deg. 

Frister for betalinger og overføringer

For betalinger som skal være fremme før julaften må betalingen være gjort innen kl 14 den 23. desember. Da har mottaker det på konto på ettermiddagen lille julaften.

Betalinger som må være hos mottaker før nyttår må gjøres før kl 14 den 30. desember. Vær gjerne ute i god tid før denne fristen hvis det er viktig at pengene er hos mottaker i 2022.

Første virkedag etter nyttårsaften er mandag 2. januar. 

BSU

For overføringer til BSU gjelder samme frister som over.
For bytte av BSU fra annen bank må dette gjøres før 17. desember for å rekke å få alle opplysninger over. Vi kan ikke garantere at overføringer etter dette vil være på plass. 

Les mer om BSU her

Kontanter

Har du fått kontanter i julegave og ønsker å sette de på konto før nyttår? Vi har døgnåpne innskuddsautomater i Bø, Seljord og Åmot. Her kommer du inn utenfor åpningstid med ditt bankkort. Bruk kortet til å sette inn på den tilhørende konto og overfør mellom konti i nett- eller mobilbanken, eller velg konto manuelt ved innskudd. Du kan kun sette inn kontanter på konti i Sparebanken DIN. 

Andre innskudd

Har du mottatt bankremisse, sjekk eller Giro Utbetaling i julegave? Slike verdipapir må heves personlig i bank. Sjekk våre åpningstider for når du kan komme innom for innløsing av midlene.

Fond

For å være sikker på at dine registreringer av kjøp eller salg av fond skal være på kalenderåret 2022, må ordren legges inn senest 27. desember (før kl 23.00). Handel etter dette kan Norne Securities ikke garantere at kommer på dette året.

Les mer om sparing i fond her

Årsoppgave og kontoutskrift

Lurer du på når de vanlige papirene kommer til din nettbank eller postkasse?

  • Kontoutskrift pr 30/12 leveres i nettpost 3. januar.
  • Årsoppgave 2022 leveres i nettpost ultimo uke 2, 2023.
  • Kausjonistbrev leveres i løpet av uke 3, 2023.

Kunder som har levering av kontoutskrift og årsoppgave pr post kan forvente denne i løpet av uke 3, 2023.

Velkommen til oss!

Ønsker du å møte fysisk på et av våre kontorer kan du gjerne avtale møte i forkant. Husk at også ansatte i banken har juleferie. Vi har nok ansatte på jobb til å ta seg av kunderelaterte oppgaver som krever oppmøte, men avtal gjerne et tidspunkt for møte, det gjør det enklere for oss å planlegge dagene. Noe kø må forventes på dager med kort åpningstid, forhold dere til beskjeder og oppslag på hver enkelt avdeling.

 

Sparebanken DIN ønsker deg og dine
en god jul og et godt nytt år!

Ønsker du å se saldo og bevegelser på kredittkortet ditt?

Du finner nyttig informasjon om ditt kredittkort i den digitale portalen "LBkredittkort", og i appen "Mitt Kort". Her kan du blant annet se forbruket ditt, hente pin, sperre kort, overføre m.m. I "LBkredittkort" kan du også bestille kredittkort, dersom det er ønskelig.