Kanskje verdens beste sparing?

Under 34 år og lurer på hvor det er lurest å spare?

Husk å fylle opp din BSU-konto før nyttår slik at du kan utnytte det som kanskje er verdens beste sparing. Du kan spare opptil kr 27.500,- pr år, og får 10% av det du har spart tilbake på skatten året etter. Maks tilbake blir da 2.750,- som skattelette. Vi anbefaler at du overfører midler til din BSU-konto i god tid før jul. Overfører du penger fra en annen bank til BSU-konto hos oss bør du også gjøre dette før jul.

Vi tilbyr vår aller beste sparerente på BSU-konto, samtidig som skattefradraget bidrar med ekstra gode betingelser. Det er derfor gode penger å spare på å fylle opp kontoen i år.

Du kan spare i BSU frem til året du fyller 33 år. Du får ikke skattelette etter dette, eller hvis du allerede har anskaffet deg et hus eller leilighet før dette. BSU kan brukes til å nedbetale lånet, være egenkapital for lånet du trenger eller brukes til oppussing av fast inventar i boligen din.

Merk at du kan bare ha en aktiv BSU-konto, på tvers av alle banker. Og har du avsluttet BSU-kontoen tidligere, er det ikke mulig å starte på nytt.

Les mer om BSU hos Skatteetaten

Våre rådgivere på sparing er klare til å hjelpe deg

Rådgiver Privatmarked

Malin Jernberg-Midjås

Telefon: 47154490

Finansiell Rådgiver

Tony Aaltvedt

Telefon: 41641994

Rådgiver Privatmarked

Anne Mari Sogn

Telefon: 99619150

Rådgiver Privatmarked

Stian Strand Paulsen

Telefon: 97008083