Vinner av Bærekraftsprisen 2023

16.november arrangerte nok en gang vi i Sparebanken DIN Telemark vår MidtVest-konferanse på Bø Hotell. Under konferansen delte vi ut Bærekraftprisen for 2. året på rad. Årets pris ble delt ut til Grend AS, for deres satsing på bærekraftige løsninger med mikrohus og en unik utleiestrategi for studenter og andre.

Uttalelse fra juryen sier; Grend har vist seg som en tydelig og bærekraftig aktør. Vi mottok mange gode søkere, men Grend utmerket seg med sin helhetlige tilnærming til bærekraft. De kombinerer delingsøkonomi, minimal påvirkning på naturen og økonomisk bærekraftighet på en måte som virkelig imponerte oss. Det er den totale pakken av felles bruk og bærekraft som gjør Grend til en verdig vinner.

Bærekraftprisen er et samarbeid mellom Midt-Telemark og Nome Utvikling (MTNU), Telemark Næringshage (TNH) og Vest Telemark Næringsforum(VTNF). Prisen består av 35 000 kroner. 25 000 fra Sparebanken DIN Telemark og 5 000 kr fra MTNU og 5 000 kr fra VTNF. I tillegg får de 5 gratis rådgivningstimer fra MTNU og TNH.

I år, som i fjor, kom det inn mange gode søknader. Juryen valgte altså å gi prisen til Grend AS. Gratulerer med Bærekraftprisen i 2023.