Hei Notodden, nå er vi her!

Med ordfører, snorklipping, kaker og fanfare åpnet vi vårt nyeste tilskudd i familien, vårt avdelingskontor på Notodden. I splitter nye lokaler på Vannfronten flytter vi inn med Lokalmegleren & Partners, og sammen skal vi gi enda bedre tjenester og råd til kunder også øst for Lifjell. 

Snøværet lavet ned på det gamle industriområdet på Vannfronten, der ordfører Gry Fuglestveit klippet snora for åpning. Med påfølgende fanfare og jubel kunne vi endelig åpne bankens nye avdeling. Vi har hatt en innkjøring i løpet av januar, preppet folka våre og lagt på et ekstra strøk maling. Nå er vi klare for å levere gode råd og banktjenester kombinert med fysisk tilstedeværelse også til Notodden.

Med kaker, kaffe og lokal eplemost i glasset ble det tid til gode samtaler og en fin start på vår tilstedeværelse i byen. Ballongene hang fra taket, møblene på plass og rådene på lur, det skapte en god ramme for at vi skal kunne gi enda bedre banktjenester også for Notodden. Oddbjørn Holla trakterte gitaren for de som kom innom, og tilhørerene satt lydhøre under fremføringen av mange fine sanger.

Hvorfor Notodden?

Sparebanken DIN Telemark er det vi sier vi er, en bank for og av hele Telemark. Med fysisk tilstedeværelse i Grenland og Midt- og Vest-Telemark er det derfor helt naturlig for oss og nå også bli mer tilgjengelige for kundene våre også i Øst-Telemark. Med etableringen på Notodden gjør vi noe banker i Norge ikke har for vane å gjøre, vi åpner et nytt fysisk kontor. Et kontor der kundene våre kan komme og snakke med våre folk, våre rådgivere som ønsker å gi deg og dine gode råd på veien. 

Vårt lag på Notodden

Morten Aarnseth

Avdelingsleder

Trine Hardang Hvitås

Rådgiver Privatmarked

Margit Haukvik

Rådgiver Privatmarked

Hvorfor velge en bank for Telemark?

Vi er bank som kjenner lokalmiljøet, som strekker oss langt for å vite og kjenne hvordan vi kan gjøre det best for våre kunder og andre i vårt område. Våre rådgivere er med på håndballtrening, de er på dugnag i velforeningen, kjører skiløyper og er med på å rydde opp etter både den ene og den andre festivalen som trekker enda flere folk til vår region.

Vi gjør det vi kan for å utvikle nærområdet vårt til enda mer attraktive steder å bo. Våre rådgivere gir mye av seg selv, og gir gode råd og tjenester til deg. For det er det som er viktig, at vi er her i Telemark. For deg og dine. 

Hvem er Lokalmegleren & Partners?

Banken samarbeider tett med Lokalmegleren & Partners, som vi nå flytter sammen med på Vannfronten. Lokalmegleren bistår deg i kjøp og salg av eiendom, samt verdivurderinger og andre tjenester relatert til eiendom. Vi er allerede lokalisert sammen i Bø, og hva er vel mer naturlig enn å kunne tilby deg råd og veiledning om eiendom sammen med økonomi? Vi synes hvertfall det er en god kombinasjon. 

Lokalmegleren kommer med et toppet lag, og vil gi deg som er i boligmarkedet gode forutsetninger for å nå det du vil. Enten du er på jakt etter et nytt krypinn eller trenger å få solgt det perfekte huset som nå ble for lite, eller for stort. Eller begge deler. Med bank og megling under samme tak gir vi deg muligheten for å få svar på det du trenger hos oss. 

Selge eller kjøpe eiendom?

Vår samarbeidspartner på eiendomsmegling er Lokalmegleren & Partners, og du finner de sammen med oss.

  • Lokalkjent megler
  • Lang erfaring innen eiendomsmegling
  • Leverer alle tjenester innen eiendomsmegling